Donacije

Velika dela koja su nastala kod kuće

Kompanija Bambi i brend Plazma su u prethodnom periodu svojim donacijama pomogli više od 30 ustanova i organizacija kao čin podrške u borbi protiv kovid-19

 

Brend Plazma kompanije Bambi je polovinom aprila pokrenuo pokret dobrih dela koja nastaju kod kuće. Sasvim malo ponekad je potrebno za velika dela, a s obzirom na situaciju u kojoj se većina građana našla i preporuka da se ostane kod kuće, brend Plazma je svoje fanove okupio pod platformom #VelikaDelaNastajuKodKuce. Ideja je bila da, svako ko želi, postane deo slagalice velikih dela koja smo činili u ovom periodu.

Velika dela koja su nastala kod kuće 1

Kada se sva dela slože, nastaje jedno veliko, a brend Plazma se potrudio da priča o velikim delima ne staje. Plazmina slagalica dobrih dela je svakog dana bila sve veća i veća. Inspirisana kreativnošću fanova, Plazma se odlučila da obraduje mališane iz bolnice za dečije bolesti i TBC "Dragiša Mišović", bolnice za pedijatriju "Dr Olga Popović Dedijer" (KBC Zvezdara), kao i sa odeljenja pedijatrije i neonatologije Opšte bolnice Vršac Plazma paketima, bojankama, flomasterima i društvenim igrama, kako bi mogli da se igraju i iskažu svoju maštu! Medicinskim radnicima, koji i dalje čine velika dela kako bi svi građani bili bezbedni, donirani su viziri, a pored toga donirano je i više od 1000 zaštitnih kombinezona i mantila. I to je bio samo jedan deo donacija.

Sve u svemu, donacije kompanije Bambi primilo je više od 30 ustanova i organizacija u prethodnom periodu. Iz kompanije Bambi poručuju da su ponosni na solidarnost i humanost koje su građani pokazali u prethodnom periodu i pozivaju ih da nastave sa velikim delima.

Iz istog broja

Zloupotreba vojske u izborne svrhe

Hvala vrhovnom komandantu

Davor Lukač

Lični stav

Bela kuća i »crni« Vidovdan

Marko Jakšić

Izbori u brojevima

Čovek koji je hteo da se igra sam

Radmilo Marković

Izbori 2020.

Nemamo institucije, imamo SNS

Zora Drčelić

Intervju – Žarko Trebješanin

S pravom im ne verujemo

Jelena Jorgačević

Korona u doba izbora

Gole laži vlasti i struke

Jovana Gligorijević

Šabac

Duga, tamna izborna noć

Nenad Kulačin

Valjevo

Operacija »Orošavanja«

Dragan Todorović

Lični stav – Opozicija posle izbora

Kamo dalje, rođače

Đorđe Vukadinović

Rasturanje Demokratske stranke

Naprednjački pečat

Nedim Sejdinović

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu