Supermarketi Vero

Specijalizovani za zdravu i svežu hranu

Specijalizovani za zdravu i svežu hranu 1
BOGATA PONUDA I DOBRA USLUGA U VERU: Generalni direktor Veropoulosa u Beogradu Vasilis Kakagiotis

Prvi u nizu marketa Veropoulos, specijalizovanih za prehranu, otvoren je 1973. godine u Grčkoj. Od 1997. Veropoulos se proširio i van granica Grčke, a danas se linija prostiranja lanca supermarketa proteže od Krita na jugu do Beograda na severu, od Joanine na zapadu do ostrva Hios na istoku.

U Beogradu za sada postoje dva objekta. Prvi je otvoren u decembru 2002. u Novom Beogradu i ta investicija vredela je oko osam miliona evra. Supermarket Vero prostire se na 6500 kvadrata, ima 180 zaposlenih, ostvaruje saradnju sa 480 lokalnih dobavljača a potrošačima je na raspolaganju 21.000 artikala. Za godinu dana usluženo je 1,5 miliona potrošača. Drugi supermarket otvoren je 17. decembra prošle godine na Konjarniku, na uglu ulica Zage Malivuk i Vojislava Ilića. U njega je uloženo oko 14 miliona evra. Objekat je smešten na 6000 kvadrata, zapošljava 120 radnika, a u ponudi je 18.000 artikala.

Veropoulos planira da krajem ove godine otvori Vero 3, na uglu ulica Ruzveltove i Cvijićeve, čija će površina zauzimati 10.000 kvadrata, imaće 180 zaposlenih a u ponudi će biti širi asortiman proizvoda nego u sadašnja dva supermarketa. Ta investicija će premašiti 16 miliona evra.

Specijalizovani za zdravu i svežu hranu 2
SUPERMARKETI VERO: Na Konjarniku…

U naredne tri godine Veropoulos planira izgradnju još dva objekata u Beogradu. Vrednost ulaganja u svih pet supermarketa iznosiće više od 30 miliona evra.

Od 2002. godine generalni direktor Veropoulosa u Beogradu je gospodin Vasilis Kakagiotis. On smatra da u ovom trenutku u Srbiji postoje grčke firme koje ozbiljno ulažu u srpsku ekonomiju i da neće izostati pozitivni rezultati koji će koristiti razvoju domaće ekonomije.

"Zapažamo da srpske kompanije sve više ulažu u razvoj i marketing i uspešno prate nove ekonomske trendove", kaže gospodin Kakagiotis i napominje da je Veropoulos na srpskom tržištu lider u organizovanju promotivnih akcija.

Specijalizovani za zdravu i svežu hranu 3
…i Novom Beogradu

"Pozicionirali smo se kao kompanija koja prati zahteve svojih potrošača i zato stalno usavršavamo svoje usluge. Srpsko tržište ima svoje osobenosti. Naši potrošači su veoma zahtevni po pitanju dobre usluge i kvaliteta proizvoda, što nas čini još odgovornijima. Ostajući verno pri istoj recepturi da su dobra usluga i bogata ponuda srpskom potrošaču potrebni, sigurno postižemo uspeh", rekao je generalni direktor Veropoulosa.

Na srpskom tržištu Vero se plasirao kao kompanija specijalizovana za svežu i zdravu hranu. Od pogodnosti za potrošače ističu se veoma povoljne cene, raznovrsnost asortimana i mogućnost odloženog plaćanja.

Iz istog broja

Egzotične istine i zablude o poreskom raju

Ostrvo s pronađenim blagom

Intervju – Vlastimir Vuković, zamenik generalnog direktora Vojvođanske banke

Stvaramo imidž univerzalne banke

Ac-broker a. d. – o berzi

Teška nedelja

Brend – dečja obuća Pollino

Evropa u cipelicama sa znakom pileta

Zoja Jovanov

Intervju – Vesna Mijatović, HR direktor Link Consultants International

Ljudi u senci borbe za profit

N. Markov

Vreme uspeha

Biznis

N. Markov

Slovenačko a naše – i obrnuto

Ko su braća Rodić

Dimitrije Boarov

Srbija među poplavama

Drugo poluvreme

Zoran Majdin

Bez raspleta

Šta ono bi…

Marija Vidić

Šest teških komada

Dokumentacioni centar "Vreme"

Stečajna mafija

Teorija zavere i druge zavere

Vera Didanović

Politika i afere

Začin C

D. Žarković

Svi brojevi Vremena na jednom mestu!>

Pogledajte arhivu