Poslovna vest

Nagrada »Lider promena« za Nelt 1

2. 3. 2016. / 13.25

Nagrada »Lider promena« za Nelt

Nagradu tradicionalno dodeljuje Američka privredna komora u Srbiji (AmCham) radi promovisanja dobrih primera poslovanja na tržištu. Priznanje "Lider promena" dodeljuje se za izuzetan doprinos privredi i to kroz dobre rezultate poslovanja, godišnji rast i investicije, zapošljavanje, inovacije, etičnost i odnos prema zajednici

Piše:  

U kompaniji navode da je u prošloj godini Nelt zabeležio rast prometa od 39 odsto u odnosu na 2014. godinu i povećao broj zaposlenih za 220 na teritoriji Srbije. Započeta je saradnja sa kompanijom Philip Morris u oblasti distribucije, kao i saradnja sa kompanijom Actavis u sektoru logističkih usluga. Kao pionir u regionu, kompanija je implementirala savremeniji i bezbedniji sistem komisioniranja robe u skladištu putem glasovnih komandi "Pick to Voice". Sa ciljem približavanja svetskim standardima u društveno odgovornom poslovanju, Nelt se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, kako bi svoje poslovanje usaglasio sa deset ciljeva održivog razvoja.

"Za nas je ovo priznanje veoma značajno jer dolazi od kolega iz poslovnog sveta koji su prepoznali težnju kompanije Nelt da se kontinuirano razvija u svim segmentima poslovanja. Kao i do sada, i u narednom periodu ćemo se fokusirati na unapređenje poslovnih procesa, zapošljavanje, uvođenje savremenih tehnologija u svakodnevni rad i društveno odgovorno poslovanje", izjavio je Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe.

U konkurenciji za nagradu "Lider promena" ove godine su bile kompanije Nelt, Coca-Cola HBC, Hemofarm, Hewlett Packard Enterprise Serbia i Medigroup SEE. Kompanija Nelt ušla je u uži izbor i u izboru za nagradu "Društveno odgovorni lider promena", zajedno sa kompanijama Coca-Colla HBC, GlaxoSmithKline, Telenor i Vojvođanskom bankom a.d.

Iz istog broja

SPC u Hrvatskoj

Hod po žici

Jelena Jorgačević

Intervju – prof. dr Danica Grujičić

Uskoro neće imati ko da nas leči

Jovana Gligorijević

Ljubiša Miljković, predsednik Sindikata rudara Srbije

Enigma Spaskovski

Zoran Majdin

Intervju – Amir Bislimi, poslovni direktor Demokratske stranke

Na vlasti su podizvođači prljavih radova

Jovana Gligorijević

Povratak suzavca

Kratka istorija plakanja

Miloš Vasić

Dosije »Vremena« – Prostitucija u Srbiji

Zatvor nije rešenje

Ivana Milanović Hrašovec

Zločin i sećanja

Sudbina kapetana Buzova

Dejan Anastasijević

Ko je Klemens Tenis

Kolenice za Putina, pihtije za Srbiju

Nemanja Rujević

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu