Delta prima petu generaciju Mladih lidera 1

25. 1. 2017. / 19.50

Delta prima petu generaciju Mladih lidera

Piše:  

Delta Holding poželeo je dobrodošlicu novoj, petoj generaciji Mladih lidera, a sertifikat o uspešno završenom programu i radno mesto u kompaniji dobilo je 16 mladih talenata četvrte generacije.

Projekat Mladi lideri već pet godina okuplja mlade, obrazovane ljude bez radnog iskustva, koji su na javnom konkursu, pažljivom selekcijom, izabrani između više hiljada kandidata. Tokom godinu dana i uz pomoć iskusnijih kolega u ulozi mentora, oni imaju priliku da upoznaju različite delove Deltinog poslovnog sistema i steknu prva iskustva u biznisu. Do sada je više od 100 polaznika završilo ovaj program i mnogi od njih danas obavljaju važne menadžerske uloge kao deo Deltinog tima.

"Mladi lideri su za Deltu jedan od najznačajnijih projekata. Smatramo da su za razvoj kompanije najvažniji ljudi, njihovi kvaliteti i obrazovanje, njihova motivacija i zadovoljstvo. Posebno su nam važni mladi ljudi, jer verujemo da oni donose nove ideje, bolje razumeju izazove savremenog tržišta i da su oni ti koji će u budućnosti voditi ovu kompaniju", rekla je Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj i pokrovitelj projekta.

Iz istog broja

Osuđeni za ratne zločine i javnost

Veliko povampirenje

Jovana Gligorijević

Nacionalna bezbednost i politika

Gospodar Duboke države

Slobodan Georgijev

Intervju – Velimir Ilić

Lončar, Spasojević, naše slike i prilike

Radmilo Marković

Plivanje za Časni krst

Srbija je pobedila

Dragan Todorović

Špijunske tajne

CIA, Tito i Jugoslavija

Dejan Anastasijević

Zima na Dunavu – Borba sa ledom

Ledolomce nema ko da plati

Zoran Majdin

Ubistvo kao reklama

Promotivni efekti atentata

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu