Srbija

Na doručku sa predsednikom: Tri šnite parizera na pola kile hleba 2

Foto: Instagran/buducnostsrbijeav

13. 9. 2023. / 11.04

Na doručku sa predsednikom: Tri šnite parizera na pola kile hleba

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na instagram profilu video kako za doručak jede parizer i jogurt. On je rekao da je srećan što može da pomogne svojim građanima i najavio da će sledeće nedelje pojeftiniti još deset proizvoda

Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na instagram profilu video kako za doručak jede parizer i jogurt.

On je skormno doručkovao sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministarom unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislavom Momirovićem. Prema Vučićevim rečima, sve su to ministri nabavili sami u radnji.

"U Palati Srbije smo, pošto danas imam mnogo sastanaka na Novom Beogradu. Prethodno su Siniša Mali i Toma Momirović otišli u prodavnicu, kao što smo i obećali onima koji su to od nas zahtevali, nije to bio naš hir, jer su rekli da to valjda ne smemo i nećemo da jedemo, kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dva litra jogurta, dva hleba ‘sava’, dve kese, i majonez, i ukupno je cena 585 dinara", navodi Vučić na snimku objavljenom na Instagramu. 

Vučić je naglasio da je cena parizera po kilogramu jeftinija čak 140 dinara i da je veoma srećan što pomaže svojim građanima.

Sledeće nedelje još jeftinije

Najavio je i da će sledeće nedelje pojeftiniti još deset proizvoda. 

"Ne radimo mi ovo da bismo pokazali da smo obični ljudi kao sav normalan svet, da živimo da demantujemo njihove laži o tome ko su milioneri, jer svi u Srbiji znaju, ko sve ima račune u inostranstvu, a ko te račune nema, niti je imao, niti će ikada imati. Ovo sam uradio, dakle moja je ideja, a moji prijatelji su je prihvatili", poručio je Vučić.

Ostatak video predsednik Srbije posvetio je govoru o lažima drugih ljudi.

Z.S.

 

Čitajte dnevne vesti, analize, komentare i intervjue na www.vreme.com

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu