U novom broju

Marinika Tepić: Vučić funkcioniše na širenju mržnje i izazivanju sukoba 2

Zna se ko reketira: Marinika Tepić

Foto: Zoran Zestić/Tanjug

17. 3. 2022. / 12.30

Marinika Tepić: Vučić funkcioniše na širenju mržnje i izazivanju sukoba

“Zna se ko izvlači pare iz budžeta, zna se ko namešta poslove, zna se kome se polažu računi, zna se ko lomi noge ako si neposlušan, ko reketira, ko gepekuje... Zna se sve. I ljudima je više preko glave da budu taoci ove ludačke i iščašene ekipe pohlepnika”

"Tema ukrajinskog rata je velika, teška i planetarna, ali nije jedina, kakvom je režim nameće, krijući se iza nje kao što se krio i iza kovid-krize uoči prethodnih izbora. Posledica toga je da su u potpuno drugom planu životne teme, izborni programi i ciljevi. Osim nekoliko medija, opozicija je svedena na društvene mreže i terenski rad po Srbiji. Prostor koji nam je preostao pokušavamo maksimalno da iskoristimo“.

"Naša koalicija ‚Ujedinjeni za pobedu Srbije‘ zacrtala je da će primeniti tri ključna zakona za povratak pravde u Srbiji: lustracioni zakon za sve koji su se ogrešili o ljude, zakon o specijalnom antikorupcijskom tužiocu sa tužilačkom policijom za sve koji su se ogrešili o zakon i zakon o poreklu imovine, ali pravi, kojim će se oduzeti nelegalno stečena imovina, a ne samo platiti ekstraprofit“.

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu