Avio saobraćaj

Air Serbia: Tri nova direktna leta 2

Foto: Luka Filipović/Tanjug

16. 5. 2023. / 13.42

Air Serbia: Tri nova direktna leta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratiće sutra ujutru direktan let "Er Srbije" za Čikago. Direktni letovi uspostavljeni su i za Kairo i Hamburg i to tri puta nedeljno

Aviokompanija “Air Serbia” uspostavila je tri nova direktna leta – za Čikago, Kairo i Hamburg. Sutra će zvaničnom ispraćaju prvog leta za Čikago prisustvovati i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako prenosi Vučićeva pres služba, prvi let za Čikago biće sutra ujutru. Letovi za Kairo i Hamburg planirani su tri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i petkom.

Cene karata za mesec maj za let do Čikaga iznosi između 163.111 i 119.612 dinara, za let za Kairo između 58.098 i 18.419 dinara, a za Hamburg između 29.453 i 15.345 dinara.

“Hamburg je deveta destinacija “Er Srbije” u Nemačkoj, pored Berlina, Diseldorfa, Frankfurta, Hanovera, Nirnberga i Štutgarta iz Beograda, kao i Kelna i Frankfurt-Hana, do kojih letimo iz Niša,” izjavio je direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije" Boško Rupić.

Poređenja radi, danas "Er Srbija" ima dva direktna leta za Moskvu i jedan za Sankt Peterburg, dok će iz Moskve stići tri aviona kompanije “Er Srbija”.

“Er Srbija” je saopštila da će putnici koji lete iz Hamburga, preko Beograda će imati dobru povezanost do drugih destinacija, na primer do Atine, Istanbula, Skoplja, Malte, Beča, Zadra. Putnici koji lete iz Kaira, iz Beograda će u mreži “Er Srbije” imati dobru vezu do Amsterdama, Berlina, Pariza, Beča i drugih destinacija.

M.S/FoNet

 

Čitajte dnevne vesti, analize, komentare i intervjue na www.vreme.com

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu