POŠTA

Sa Prištinom, bez Novog Pazara

"Totalna televizija"; VREME 890

U tekstu TV Manijaka "Totalna televizija", objavljenom u nedeljniku "Vreme" od 24. januara 2008. godine navedeno je nekoliko tvrdnji koje ne odgovaraju istini. Iako je reč o članku koji pre liči na kolumnu nego na ozbiljan novinski tekst, smatrali smo da je neophodno da vama i vašim čitaocima ukažemo na pomenute greške. U okviru Total TV paketa ne nalazi se Radio-televizija Novi Pazar. TV Duga nije crnogorski, već srpski kanal i nalazi se na istom satelitu na kome se nalaze i kanali iz Total TV ponude za Srbiju. TV Duga ne predstavlja deo Total TV ponude, ali se može pratiti i preko Total TV prijemnika kao Free to Air kanal.

Ne postoji nijedan slovenački kanal u Total TV ponudi za Srbiju. Te kanale je moguće pratiti putem naše Total TV ponude za Sloveniju koje je moguće kupiti isključivo na teritoriji te zemlje. Iskreno, vrlo nas zanima kako je g. Ilić mogao da prati programe Pop TV-a i Kanal A u srcu Srbije. Na istom satelitu na kome se nalazi i TV Duga u okviru Free To Air kanala nalazi se i prištinski kanal RTK. Da je hteo, g. Ilić je mogao da ga potraži i memoriše.

Kada je reč o paketu programa TV Pink, začuđeni smo činjenicom da g. Ilić sa iznenađenjem prihvata informaciju da se komercijalni programi TV Pinka posebno plaćaju. Kao TV Manijak, autor bi trebalo da je upoznat sa činjenicom da TV Pink već više godina nudi svoje komercijalne satelitske programe kao zaseban paket.

Iz istog broja

Rasista sam, tim se dičim!

Mario Kalik, nastavnik filozofije

Režim kočenja

Miroslav Jovanić

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu