POŠTA

Datum i pare

"Ministri u ostavci koji nisu podneli ostavke"; "Vreme" br. 823

Zbog ministara u ostavci koji nisu podneli ostavke i njihovih pomoćnika i "poslušnika", u stranci G17 plus više nisu njen osnivač Labus i mnogi obični građani, osnivači stranke iz decembra 2002. godine širom Srbije, kao i u Vojvodini a pogotovo u Novom Sadu. Izgubljeni su i mnogobrojni simpatizeri i birači koji su toj stranci, pre svega zbog obećanja boljeg života i brzog ulaska u predvorja Evropske unije, ali i novog demokratskog ustava i autonomije Vojvodine, na prošlim izborima doneli preko 11,5 odsto glasova i značajno mesto u Skupštini Srbije, pa i ministarske fotelje.

Jedino nas građane dodatno brine što tu mutnu rabotu "ministara koji nisu u ostavci" podržavaju i tako važne javne ličnosti kao što su premijer Koštunica i predsednik Skupštine Marković, dečjim igrama oko datuma ostavki. More, nisu tu važni datumi, nego krčmljenje para iz Budžeta i nazovi Nacionalnog investicionog plana.

Bravo, Žarkoviću, što niste prihvatili reklamersku pozivnicu za javno propagiranje Referenduma što je prihvatio vaš kolega iz uvaženog lista "Danas".

Iz istog broja

Tesne autorove cipele

Milan Uzelac, elektronskom poštom

Nelagoda i stid

Olivera Simonov, Beograd

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu