Nedelja

Konkurs

PR i znanje

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), nacionalna strukovna organizacija profesionalaca koji se bave odnosima s javnošću, raspisuje dvanaesti konkurs za godišnje nagrade "PRiZNANJE". Konkurs za najvažniju domaću nagradu u oblasti odnosa s javnošću otvoren je do 15. aprila 2009. godine.

Ova nagrada dodeljuje se pojedincima, organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 12 kategorija, uz specijalnu nagradu za akademski rad – "Dr Dragutin Vračar".

O tome ko će dobiti ovogodišnje nagrade odlučuje, kao i svake godine, stručni žiri u kojem su stručnjaci u oblasti odnosa sa javnošću, ali oni koji su se već istakli i potvrdili u ovoj oblasti i sami dobitnici "PRiZNANJA". Nagrade će biti dodeljene na tradicionalnom godišnjem "PRijemu", stručnom skupu koji Društvo organizuje, a koji će biti održan 14. maja 2009. Uslove konkursa, propozicije, kategorije, prijavni formular i pravilnik o radu žirija zainteresovani mogu naći na internet prezentaciji DSOJ www.pr.org.rs.

Društvo Srbije za odnose s javnošću osnovano je 2004. godine i tako nastavilo tradiciju PR Društva Jugoslavije – najstarije strukovne organizacije u ovoj oblasti na teritoriji bivše SFRJ. Osnivači društva su predstavnici Univerziteta, agencija za odnose s javnošću, državnih institucija i organizacija i velikih privatnih kompanija.

Iz istog broja

Broj nedelje

50

Valjevo

Tadić u Tadića mlinu

Dragan Todorović

Skupština

Ekološki paket

M. Milošević

Novogovor

Evropa

Aleksandar Ćirić

Slučaj Kovačević

Zadatak rešen

Jasmina Lazić

Italija

Zemljotres

Jasmina Lazić

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu