Nedelja

»Marketinški događaj 2010«

McCan Erickson punom parom napred

 

Na manifestaciji "Marketinški događaj 2010", nagrada "Punom parom napred" za najuspešniju agenciju za odnose sa javnošću u Srbiji dodeljena je kompaniji McCann Erickson Public Relations, četvrti put zaredom. U Svečanoj sali Beogradskog sajma nagradu je primio direktor kompanije dr Borislav Miljanović.

Nagrade "Punom parom napred" dodeljuje "Svet marketinga", izdavač specijalizovanog časopisa "Taboo", najboljim pojedincima, agencijama i specijalizovanim preduzećima za poslovanje na tržištu marketinških usluga Srbije, a na osnovu finansijskih rezultata iskazanih kroz završne račune o poslovanju privrede i njihovim rangiranjem.

"Uprkos ekonomski vrlo izazovnom periodu koji je za nama, agencija je nastavila sa rastom profitabilnosti šireći krug poslovnih partnera, projekata i broja zaposlenih. Iz godine u godinu, neprestano pomeramo granice profesionalizma u oblasti komunikacija, prateći aktuelne svetske trendove", istakao je prilikom primanja nagrade dr Borislav Miljanović.

Inače, ova agencija je dobitnik brojnih strukovnih nagrada među kojima su nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću za agenciju godine 2006, 2007. i 2008. godine, i nagrada "Punom parom napred" za najuspešnije specijalizovano preduzeće 2006, 2007. i 2008. godine.

Iz istog broja

Novogovor

Farmer

Aleksandar Ćirić

Izbori na Kosovu

Voker opet džoker

R.V

 

Foto nedelje

"nedelju" uređuje jasmina lazić

Broj nedelje

6

In memoriam

Branislav Cole Kovačević

Milan Milošević

Vojadžer

Putnik na kraju sveta

S. Bubnjević

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu