Nedelja

Nagradna igra »Vremena«

10. 3. 2010. / 20.55

Koliko nas ima?

Koliko nas ima? 1

Na radost i iznenađenje redakcije, nagradna igra "Koliko nas ima?" izazvala je izvanredno interesovanje vernih čitalaca koji su pohitali da identifikuju što veći broj likova na posteru objavljenom u jubilarnom, hiljaditom broju "Vremena". Podsetimo, onaj ko identifikuje – imenom, prezimenom ili prepoznatljivim nadimkom – najveći broj likova sa postera, kao nagradu dobija doživotnu pretplatu na svoj omiljeni nedeljnik. Prispeli spiskovi identifikovanih ličnosti su veoma zanimljivi, kako u pogledu prisutnih tako i u pogledu neprisutnih a prepoznatih ličnosti, o čemu ćemo više govoriti u narednom broju "Vremena" kada ćemo objaviti i imena dobitnika. Do tada nagradna igra još traje.

Spisak imena ličnosti sa postera (PDF 1.2Mb, oštra slika) još uvek možete poslati poštom na adresu NP Vreme, Mišarska 12, Beograd ili slanjem komentara na ovaj tekst (oblačić na vrhu i dnu strane).

Zbog velikog interesovanja, pored glavne nagrade "Vreme" je pripremilo još nekoliko specijalnih nagrada. Poslednji rok za prispeće vaših odgonetaka je utorak, 16. mart, u podne. Srećno.

Redakcija "Vremena" zahvaljuje svim čitaocima i poslovnim partnerima koji su nam čestitali jubilarni 1000. broj.

Iz istog broja

Kragujevac

Krst do Đurđevdana

J. Gligorijević

In memoriam – Herta Haas

Ljubav je trajala kratko

Marija Vidić

Grafikon

Internet preko telefona

Marija Vidić

Turizam

Vikend iz košmara

J. Jorgačević

Igre na sreću

Najniža jedinstvena prevara

Mirko Rudić

Novogovor

Dijalog

Aleksandar Ćirić

Broj nedelje

700.000

Aleksandar Ćirić

Svi brojevi Vremena na jednom mestu!>

Pogledajte arhivu