Dodatno

Putno osiguranje »iz fotelje«

Uštedite i do 10 odsto

Polisa putnog zdravstvenog osiguranja preko WebShopa košta i do deset odsto manje

 
Uštedite i do 10 odsto 1

Najatraktivnije letnje destinacije za naše turiste već dugo su Crna Gora, Turska, Grčka pa i Španija. Na put se ne ide bez putnog osiguranja – u slučaju nevolje, lekarske intervencije u inostranstvu nije lako platiti. Iako polise putnog osiguranja, s te strane gledano, nisu skupe, one se ipak mogu kupiti i jeftinije…

Osobe koje samostalno ili sa prijateljima putuju na letovanje, polise putnog osiguranja Wiener Stadtische mogu nabaviti po cenama nižim i do deset odsto ako to učine preko WebShopa: potrebno je otići na veb-sajt kompanije i popuniti formular u pet jednostavnih koraka. Odmah po uplati odgovarajućeg iznosa polisa će biti dostavljena naručiocu elektronskom poštom (imejl) ili poštom na naznačenu adresu – u zavisnosti od izbora samog naručioca.

Putno osiguranje pokriva troškove medicinske, putne i pravne asistencije za vreme boravka u inostranstvu, u slučaju bolesti ili nezgode odnosno nesrećnog slučaja. Brigu o osiguraniku u slučaju nevolje preuzimaju profesionalci koji sprovode i nadziru lečenje i organizuju povratak u zemlju.

Kompanija Wiener Stӓdtische osiguranje sarađuje sa poznatom asistentskom kućom Coris, kojoj se osiguranik može obratiti u bilo koje doba dana i noći, u bilo kom delu sveta i to na svom maternjem jeziku. Asistencija podrazumeva organizaciju usluga koje su garantovane polisom putnog osiguranja, kao i pružanje raznih turističkih informacija i pravnih saveta u vezi sa boravkom u inostranstvu.

Iz istog broja

Vreme uspeha! (jul 2013)

Poslovne vesti

 

Intervju – Goran Dejanović, potpredsednik Upravnog odbora i izvršni direktor kompanije EKO Serbia a.d.

Inovativnost osvaja tržište

 

Drugi Vivaldi CFO letnji forum, Mokra gora

Ne praviti biznis po svaku cenu

 

Društveno odgovorno poslovanje

Volontiranje – najbolji dokaz solidarnosti

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu