Dodatno

Promena na čelu Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora

Svetoslav Atanasov novi generalni direktor

Svetoslav Atanasov će nastaviti da razvija poslovanje u Srbiji, sa posebnim fokusom na kontinuirano usavršavanje zaposlenih, dalje osnaživanje odnosa sa kupcima i unapređenje kvaliteta života u zajednici

 

Svetoslav Atanasov imenovan je na poziciju generalnog direktora kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora. Na čelo kompanije dolazi sa funkcije generalnog direktora Coca-Cola HBC Bugarska na kojoj je bio od 2014. godine.

Svetoslav Atanasov novi generalni direktor 1

Svoju bogatu karijeru u kompaniji započeo je 1999. u okviru programa prakse i ubrzo dobija posao u marketing timu. Od 2006. godine bio je na nekoliko ključnih pozicija u sektorima prodaje i marketinga, a od 2010. zadužen je i za saradnju sa ključnim kupcima. Ubrzo preuzima funkciju menadžera prodaje za celu zemlju i nakon tri godine stupa na poziciju generalnog direktora.

Svetoslav Atanasov će nastaviti da razvija poslovanje u Srbiji, sa posebnim fokusom na kontinuirano usavršavanje zaposlenih, dalje osnaživanje odnosa sa kupcima i unapređenje kvaliteta života u zajednici.

"Prilika da vodim najuspešniji tim u okviru Coca-Cola HBC grupe izuzetna je čast i posebno me raduje što im se pridružujem u godini obeležavanja pola veka poslovanja u Srbiji. Siguran sam da ćemo baš u godini jubileja zajedno postaviti nove temelje za rast u narednih 50 godina. To je veliki izazov za mene, ali imajući u vidu snagu i posvećenost tima u Srbiji i Crnoj Gori koji je razvio Aleksandar Ružević, verujem u zajedničke uspehe i održivi razvoj ove kompanije", smatra Atanasov.

Nakon postignutih izuzetnih poslovnih rezultata tokom tri godine na čelu kompanije Coca-Cola HBC Srbija, Aleksadar Ružević svoju karijeru nastavlja u Coca-Cola HBC Rusija. Kao novoimenovani generalni direktor najvećeg tržišta u okviru Coca-Cola HBC Grupe koje pokriva više od 140 miliona stanovnika, Ružević će svojim znanjem i ekspertizom voditi tim od 10.000 ljudi.

Iz istog broja

Delta Biznis inkubator

Ulazi sedam timova

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu