Dodatno

Raiffeisen banka

Prva metalna Visa kartica u Srbiji

Raiffeisen banka je klijentima u Srbiji ponudila uslugu privatnog bankarstva, pridruživši se tako drugim bankama u grupaciji koje već nude ovu ekskluzivnu bankarsku uslugu

Piše:  

Prva metalna Visa kartica nosi naziv osnivača banke, Fridriha Vilhelma Rajfajzena, a podrazumeva privilegovanu uslugu zasnovanu na želji da se sa klijentima grade dugoročni odnosi koji garantuju potpunu privatnost, sigurnost i transparentnost. Individualnost u pristupu, investiciono savetovanje, planiranje ličnih finansija klijenta, te traženje sveobuhvatnih finansijskih rešenja – odlike su koje privatno bankarstvo Raiffeisen banke razlikuju od ostalih na našem tržištu.

Proizvod koji se posebno ističe u bogatoj lepezi usluga privatnog bankarstva jeste apsolutna novina na našem tržištu – prva platna kartica izrađena od metala! Reč je o Visa Infinite debitnoj kartici, kreiranoj u saradnji sa kompanijom Visa, koja predstavlja jednu od najprestižnijih kartica u svetu.

Visa Infinite kartica omogućava sigurna plaćanja na prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu. Među specijalnim pogodnostima koje kartica nudi izdvajaju se: putno osiguranje za vlasnika kartice i članove njegove porodice, pristup aerodromskim ložama u preko 450 gradova širom sveta, pristup brzom prolazu i privilegovanom ček-inu na više od 270 aerodroma, specijalni popusti i VIP tretman u više od 900 hotela širom sveta, kao i popust za kupovinu na brojnim prodajnim mestima. Uz sve to, ova kartica obezbeđuje i dodatna osiguranja vezana za neovlašćeno korišćenje i krađu kartice, gubitak i kašnjenje prtljaga i sl.

Pored navedenih benefita za vlasnike Visa Infinite kartice, posebno treba izdvojiti takozvanu uslugu konsijerža koju banka pruža u saradnji sa kompanijom Visa, a koja obezbeđuje pomoć u organizaciji putovanja i rezervaciji smeštaja u luksuznim hotelima, podršku pri kupovini karata za različite manifestacije, pa čak i prilikom organizacije raznih događaja, porodičnih i ostalih proslava… Usluga konsijerža je korisnicima dostupna 24 časa, 7 dana u nedelji.

Više informacija o usluzi privatnog bankarstva, kao i pogodnostima za korisnike Visa Infinite kartice može se pronaći na stranici: https://fwr.raiffeisenbank.rs/privatnobankarstvo.

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu