Dodatno

Jedina Nemačka banka u Srbiji

Posvećenost, odgovornost, kvalitet i preciznost 2

Posvećenost, odgovornost, kvalitet i preciznost

Upravo to su neke od prvih asocijacija na način na koji funkcioniše nemačka privreda. Reč je o ključnim vrednostima koje decenijama odlikuju i sam pristup finansijama, tačnije nemački model bankarstva i odnos prema klijentima

Piše:  

Kao jedina banka sa sto odsto nemačkim kapitalom u Srbiji, ProCredit banka posluje na ovdašnjem tržištu upravo u skladu sa svim principima posvećenosti poslu, uz stalnu podršku ProCredit Holdinga sa sedištem u Frankfurtu i uz kontrolu Nemačkog odbora za nadzor banaka (BaFin), koji danas vodi računa da sve banke sa nemačkim kapitalom, bez obzira gde posluju, poštuju ista pravila. Omogućeni su ujedno i znatno povoljniji izvori finansiranja, a samim tim i jeftiniji plasmani za klijente.

ProCredit banka tokom svih ovih godina odgovorno i svesno odbija da prezadužuje svoje klijente, a sve zahvaljujući pažljivoj analizi njihove kreditne sposobnosti i individualnom pristupu svakom klijentu. Tu je, svakako, reč i o obazrivom i odgovornom pristupu u oceni poslovnog rizika, ozbiljnosti sa kojom se pristupa svakoj preduzetničkoj ideji, kao i stalnom investiranju u razvoj i stručnost zaposlenih, koji su ključna prednost ProCredit banke na srpskom tržištu.

Takav pristup za sve klijente u prvom redu znači predvidivost, stabilnost i sigurnost, jasne principe poslovanja, kao i potvrdu da uz sebe imaju banku partnera rešenog da ih u svakom trenutku sasluša, razume i usmeri.

Iz istog broja

Intervju – Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije

Jačanje privrednih odnosa Srbije i Nemačke jedan od prioriteta PKS

 

Intervju – Martin Knap, direktor Nemačke privredne komore u Srbiji

Srbija će biti partner Nemačke i u Evropskoj uniji

 

Intervju – Darko Babić, generalni direktor DHL-a za Srbiju

Okrenimo se najjačoj privredi Evrope

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu