Dodatno

Heineken

Odlični nastupi na Lovefestu 2

Odlični nastupi na Lovefestu

 

Lovefest, najveći muzički festival u centralnoj Srbiji, uz podršku Heinekena pružio je mnogobrojnim posetiocima Vrnjačke Banje vrhunsku muziku i odličnu atmosferu. Osmi po redu Lovefest posetilo je oko 62 hiljade ljudi iz 15 zemalja, a publika je na glavnoj bini imala prilike da uživa u nastupima nekih od velikana elektronske muzike, kao što su legendarni Džef Mils, Keni Larkin i Marko Nastić. Poseban utisak ostavio je nastup Džejmsa Zabiele, kome je ovo bilo drugo gostovanje na festivalu ljubavi.

Dobru atmosferu nije uspelo da pokvari ni blato, koje nije bilo zanemarljivo iako su se organizatori trudili da saniraju posledice kiše. Tokom vedrih večeri, posetioci festivala su mogli da uživaju na Heineken plaži, slušajući muziku koja je dopirala sa live bine na kojoj su se ređale odlične svirke Partibrejkersa, Ritma nereda, Leta 3 i Ramba Amadeusa, kao i hip-hop nastupi Bad Copya, Prti Bee Geea i Who Seea.

U isto vreme, mladi domaći di-džejevi puštali su muziku na izdignutoj Heineken Silent bini, koja je bila mala da primi sve zainteresovane za nekovencionalno slušanje muzike sa specijalnim slušalicama i jedinstvenim pogledom na celu festivalsku lokaciju. Svojom globalnom kampanjom o odgovornom konzumiranju "Dance More, Drink Slow", Heineken je podsticao sve posetioce Lovefesta da više plešu i sporije piju, ističući da se i kroz umereno konzumiranje može uživati u festivalu i odličnoj muzici.

Iz istog broja

Intervju – Marija Bošković, direktorka Sektora za PR »Telekom Srbija«

Dobra ideja – najskuplja stvar na svetu

 

Intervju – Mina Kalezić, direktorka marketinga CBRE

Savremena arhitektura, komfor i prihvatljive cene

 

Vreme uspeha! (avgust 2014.)

Poslovne vesti

 

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu