Kategorija: Dodatno

Novi obrazovni program Američke privredne komore

Mladi šampioni za promene

Modernizacija obrazovnog procesa, pružanje praktičnih znanja i veština neophodnih za poslovanje u modernom okruženju, profesionalni napredak i stvaranje samosvesnih i odgovornih mladih lidera – osnovni su ciljevi programa AmChama

Intervju – Akan Suver, predsednik Marmara fondacije

Zdravstveni turista potroši pet puta više od običnog

"Neke kompanije, kako bi smanjile troškove, nude svojim zaposlenima medicinske tretmane u inostranstvu, što pokazuje da se industrija rapidno širi. Kako bi zdravstveni sektor dobio deo prihoda tržišta zdravstvenog turizma, potrebno je da uspostavi i ojača odnose sa inostranim osiguravajućim kućama"

Intervju – Ana Dišić, generalna direktorka šoping-molova, Delta Real Estate

Devet i po miliona posetilaca u 2013. godini

"Navike kupaca su različite, ali su promotivne akcije i sezonski popusti uvek posebno atraktivni. Posetioci često svoje poverenje daju vodećim brendovima, bez obzira na cenu, tako da oni konstantno beleže rast prodaje, a praksa Delta Cityja je da se u toku godine organizuju dva velika sezonska sniženja kada popusti idu i do 70 odsto. Posetiocima su posebno privlačne ‘shopping night’ akcije kada, pored popusta na aktuelne kolekcije, imaju priliku da kupuju čak do ponoći"

Arhiva nedeljnika Vreme>

Pogledajte arhivu