Onaj ludak Rđa Raspopović traži da se preispita predsednikova uloga u pobuni "crvenih beretki" i da se sudski ustanovi je li ta pobuna bila uvod u atentat na njihovog ljubimca

Ljudi, čuli ste šta druga Srbija zakuvava u svojoj ogavnoj kuhinji punoj gnjile truleži i prokislih pomija! Nećemo naravno čekati odluku suda, ova dijabolična, bezumna tužba ne da me je razbesnela, majke mi, kao da se Kosovo ponovo otcepilo, kao da mi je Ahtisari polupao šoferšajbnu, dajte da dok smo još ovako razdraženi napišemo saopštenje, tu smo najjači, neka shvate da Koštunica nije sam, na milost i nemilost prepušten pravosuđu...

Rečeno – učinjeno. Svaki član Štaba za vanredne situacije (stvorenog po uzoru na rusko ministarstvo: vanrednost je u matuški kao dobar dan) neka napiše kako mu pada podla, ludačka i moralno nakazna tužba posrnulog zlonamernika Srđe Popovića, a rad koji bude odskakao biće javnosti predočen kao partijski. Ili će portparol iz svih kreacija povaditi najuspešnije metafore, najupečatljivije prideve i napraviti od toga mozaik pred kojim će arhedušmani nikom poniknuti! Nema potreba da idete na internet, nakaza je branila Artukovića, šta je zajedničko Đinđiću i Artukoviću, pa zajednički branilac, ha, ha, ha, hajte sad, šale nikad dosta, ali duh je ono što nas čuva! Danas, kad su birači potpali pod uticaj mučke neprijateljske propagande, šta nam drugo preostaje nego naša ekstremna načitanost, naša rečitost i, naravno, to što su pravo i pravda na našoj strani! Zato iskoristimo ovu priliku, pokažimo ko je DSS i kako se voli vođa. Da bih nepristrasno čitao radove daćete ih pod pseudonimom, sad razlaz, vidimo se u Koče Kapetana kad zvona sa Hrama polifono označe ponoć!

Lisica i ždral došli su u posed odbačenih verzija, škrinje sa biserima od kojih je nastala jedinstvena niska.

KANTARION Kad bi postojao konkurs za najizopačenije, najperverznije stvorenje u vasceloj evoluciji (tj. otkako je Tvorac sazdao svet za šest radnih dana – ono o evoluciji navika je jezika i darvinistički korov koga se, eto, nismo još kurtalisali) pobedio bi beogradski advokat Srđa Popović, čovekoliko čudovište koje su zle sile spustile u Beograd. Ta moralna nakaza sumnjiči čoveka o čijoj blagočestivoj dobroti svedočiće Istorija! Gnusnog histerika Popovića nema ko da hospitalizuje, nego sa slobode piše gadosti o flegmaticima koji ne bi bili tako staloženi – šef je takoreći ladolež – da imaju ikakvu senčicu na savesti! Izgleda da nakon odbrane Artukovića đavolov advokat nema posla, pa pokušava da napakosti najčistijoj duši za koju imam blagoslov Gospodnji da je lično znam: ta je duša patila kad su maskirani specijalci dijabolično remetili porodični, večernji mir porodice Milošević, a radovala se što crvene beretke nisu želele da svoju stručnost i vatrenu moć zloupotrebljavaju na hapšenja naših rodoljuba.

Dr IGI Sa užasom i gađenjem do povraćanja odbacujemo ka najbližoj septičkoj jami odurnu premda bolesničku tužbu iz S. P. iz njegovog izdajničkog pera otkinutog sa crknutog orla na konjskom groblju, i apelujemo na Advokatsku komoru da S.P. naglavce ispujda: ako to niste učinili kad je branio Artukovića, isterajte ga sad kad se kamenom baca na Koštunicu!

GIRLANDA Otkako je sveta i veka nije oklevetan neko toliko čist i nevin kao što je g. Koštunica. Znajući da šef u svoja blagoslovena usta neće uzimati nedostojno ime preogavnog S.P., mi, pobožni sledbenici V.K., okrećemo lica svoja Gospodu i vapijemo da na zgradu u kojoj S.P. živi spusti oganj svoj, makar opekotine zadobio i neko ko sa Popovićevom prljavom, podlom, gnusnom, dijaboličnom, moralno nakaznom kampanjom nema nikakve veze.

SAĆURICA I ŠUBARA Najveći umobolnik grada Beograda, advokat S.P. lažno je optužio nevinog građanina V.K., tačnije nije ga lažno nego ga je zaista tužio sudu, a zašto, zato što "crvene beretke" potonji nije nakon njihovog svečanog defilea očinski ukorio, nego im je držao stranu govoreći da svaki stalež štrajkuje u svojoj radnoj odeći i sa pripadajućim alatom. Samo izopačeni um i posuvraćeni, naopački duh, samo izvitoperena i u kaljugu greha zagnjurena duša može pomisliti da je takozvana pobuna elitne jedinice bila uvod u atentat! Beretke su imale hamere i artiljerijska oruđa, a Z.Đ. ubijen je iz automatske puške, i ne inkriminisanog dana, te je i laiku, ako je samo razborit i čista srca, jasno da se radi o događajima koji nemaju nikakve logične ni logistične veze.

MLAĐI VODNIK Srpsko pravosuđe ako je pravosudno, ako je pravosudeće i ako je srpsko mora sa gađenjem, besom i nevericom smesta odbaciti dijaboličnu tužbu gnusnog histerika S.P., tako da potonja i ne stigne do V.K. Ako li pak izdajniku koji je kumio NATO da nas sa zemlje satre i seme nam zatre Sud iziđe u susret, smatraćemo taj sud lažnim sudom a takvu Srbiju lažnom državom (koju ne treba brkati sa lažnom državom bespravno podignutom na petnaest posto našeg otkinutog tkiva!)!


&


Hvala vam svima, šteta je što ne možemo ići sa zbornikom, jer svaki rad mogao bi sam slistiti bogohulnog i gnusnog S.P., meni je pripala čast da proberem najčešće prideve i da ih spojim u što skladniju celinu kojoj nadam se da zbog eklektičnosti neće faliti polet, evo, slušaj amo: "Sa najdubljim gnušanjem odbacujemo optužbe protiv predsednika DSS-a i smatramo da je prevršena svaka mera u primitivnoj kampanji koja se neprestano vodi protiv DSS-a.

Samo moralno posrnulo i izopačeno biće kao što je advokat Srđa Popović, branilac ustaškog doglavnika Artukovića, može da se odvaži na tako dijaboličan i bezuman čin, da projektuje sebe i optužuje druge za dela za koja bi jedino on sam bio kadar.

Samo najgora vrsta podstrekača na ubijanje Srba kao što je advokat Popović, koji je potpisao zahtev da se bombarduju njegov rodni grad Beograd i Srbija, može da pere svoju prljavu savest tako što lažno optužuje nevine ljude. DSS sa potpunim prezirom razobličava moralnu nakaznost advokata Popovića i najoštrije osuđuje raspirivača ove gnusobne histerije."


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST