Loader

Ko su (V.D.) predsednici sudova u Srbiji

31.decembar,12:35

Kako će funkcionisati sudovi posle 1. januara? Sudije u togama.

Skupština Srbije je 29. decembra većinom glasova potvrdila izbor sudija i tužilaca (koji se prvi put biraju). Jedan osporeni tužilac je ipak izabran. Oni polažu zakletvu 31. decembra.

U toku te sednice Skupština je pre izbora sudija usvojila set zakona zahvaljujući kojima će nova mreža sudova u Srbiji omogućiti da suđenja teku bez zastoja. Na osnovu posebne sudske odluke neki od tih zakona stupaju na snagu i pre isteka roka od osam dana.

Stupile su na snagu i odredbe novog Sudskog poslovnika, kojim se od predsednika sudova zahteva da do 6. januara donesu godišnji raspored, i da najkasnije do 31. decembra, formiraju dežurna sudska veća i odrede sudije koji će biti u pripravnosti od 1. do 6. odnosno 10. januara, za poslove koji se smatraju hitnim. Novi Sudski poslovnik treba da obezbedi ravnomernu raspodelu predmeta među sudijama, efikasnost sudova. toku sledeće godine sve sudije će dobiti i službena odela – toge, koje će nositi samo u zgradi suda, na raspravama, pretresima i javnim sednicama. Toga se razlikuje u zavisnosti od ranga suda (crna sa detaljima boja državne zastave). Detalji na togi sudije prvostepenog suda su bele boje, drugostepenog suda plave boje, a Vrhovnog kasacionog suda crvene boje. Predsednik Vrhovnog kasacionog suda preko toge nosi pozlaćenu kolajnu, sa medaljonom na kome je grb Republike Srbije, ispod koga je natpis „Vrhovni kasacioni sud“.

Krivični postupci će biti skoncentrisani u sedištima osnovnih sudova, a građanske parnice vodiće se u sudskim jedinicama. Svi građanski postupci, koji su do sada vođeni u opštinskim sudovima koji postaju sudske jedinice, ostaće i dalje u njima. Ministarka pravde Snežana Malović je najavila, da će sudovi od sledeće godine raditi u dve smene.

Visoki savet sudstva je na sednicama održanim dana 23, 25 i 27. decembra 2009. godine doneo je Odluku o postavljenju vršilaca funkcije predsednika sudova

APELACIONI SUD BEOGRADU

Radmila Dragičević-Dičić, sudija Okružnog suda u Beogradu, koja je izabrana za sudiju Vrhovnog kasacionog suda, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Apelacionog suda u Beogradu, počev od 1. januara 2010.godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U BEOGRADU

Dragoljub Albijanić, sudija Okružnog suda u Beogradu, koji je izabran za sudiju Apelacionog suda u Beogradu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Beogradu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRVI OSNOVNI SUD U BEOGRADU

Tanja Šobat, sudija Okružnog suda u Beogradu, koja je izabrana za sudiju Apelacionog suda u Beogradu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Prvog osnovnog suda u Beogradu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

DRUGI OSNOVNI SUD U BEOGRADU

Ljiljana Brkić, sudija Opštinskog suda u Mladenovcu, koja je izabrana za sudiju Drugog osnovnog suda u Beogradu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Drugog osnovnog suda u Beogradu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U VALjEVU

Veljko Marić, sudija Opštinskog suda u Valjevu, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Valjevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Valjevu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U VALjEVU

Ljiljana Karać, sudija Opštinskog suda u Valjevu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Valjevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Valjevu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U ZAJEČARU

Dragica Jocić, sudija Okružnog suda u Zaječaru, koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Zaječaru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Zaječaru, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U BORU

Dragana Aničić, sudija Opštinskog suda u Boru, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Boru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Boru, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U ZAJEČARU

Zoran Ristić, sudija Opštinskog suda u Knjaževcu, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Zaječaru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Zaječaru, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U NEGOTINU

Bratislav Milosavljević, sudija Okružnog suda u Negotinu, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Negotinu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Negotinu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U NEGOTINU

Ljiljana Milojković, sudija Opštinskog suda u Negotinu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Negotinu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Negotinu, počev od 1. januara 2010.

godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U POŽAREVCU

Jovica Mitrović, sudija Okružnog suda u Požarevcu, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Požarevcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Požarevcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U POŽAREVCU

Dobrica Živković, sudija Opštinskog suda u Požarevcu, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Požarevcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Požarevcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U SMEDEREVU

Slađana Bojković, sudija Okružnog suda u Smederevu, koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Smederevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Smederevu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U SMEDEREVU

Jelena Stanković Blagojević, sudija Opštinskog suda u Smederevu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Smederevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Smederevu, počev od 1. januara 2010.

godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U ŠAPCU

Jasna Kovačević, sudija Opštinskog suda u Rumi, koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Šapcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Šapcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U LOZNICI

Miroslav Aleksić, sudija Opštinskog suda u Loznici, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Loznici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Loznici, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U ŠAPCU

Vladimir Jokanović, sudija Četvrtog opštinskog suda u Beogradu koji je izabran za sudiju Privrednog suda u Beogradu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Šapcu počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

APELACIONI SUD U KRAGUJEVCU

Vesna Petrović, sudija Okružnog suda u Beogradu, koja je izabrana za sudiju Apelacionog suda u Beogradu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Apelacionog suda u Kragujevcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U JAGODINI

Dragan Janićijević, sudija Opštinskog suda u Jagodini, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Jagodini, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Jagodini, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U JAGODINI

Nebojša Jeremić, sudija Opštinskog suda u Jagodini, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Jagodini, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Jagodini, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U PARAĆINU

Irena Spasić, sudija Opštinskog suda u Paraćinu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Paraćinu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Paraćinu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U KRAGUJEVCU

Zorica Đurić, sudija Opštinskog suda u Kragujevcu, koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Kragujevcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Kragujevcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U KRAGUJEVCU

Živanka Božić, sudija Opštinskog suda u Aranđelovcu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Kragujevcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Kragujevcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U KRUŠEVCU

Dragan Zdravković, sudija Opštinskog suda u Aleksandrovcu, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Kruševcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Kruševcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U KRUŠEVCU

Radomir Vujović, sudija Opštinskog suda u Kruševcu, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Kruševcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Kruševcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U KRALjEVU

Milan Davidović , sudija Okružnog suda u Kraljevu, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Kraljevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Kraljevu, počev od 1. januara 2010.

OSNOVNI SUD U KRALjEVU

Srđan Đukić, sudija Opštinskog suda u Kraljevu, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Kraljevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Kraljevu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U NOVOM PAZARU

Miroljub Vujović, sudija Opštinskog suda u Kraljevu, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Novom Pazaru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Novom Pazaru, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U NOVOM PAZARU

Ibrahim Madžović, sudija Opštinskog suda u Novom Pazaru, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Novom Pazaru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Novom Pazaru, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U ČAČKU

Aco Vučićević, sudija Okružnog suda u Čačku, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Čačku, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Čačku, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U ČAČKU

Ljiljana Ćirić, sudija Opštinskog suda u Čačku, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Čačku, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Čačku, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U UŽICU

Radmila Rajić, sudija Okružnog suda u Užicu, koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Užicu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Užicu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U POŽEGI

Ljubinko Petrović, sudija Opštinskog suda u Arilju, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Požegi, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Požegi, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U PRIJEPOLjU

Zoran Pantović, sudija Opštinskog suda u Prijepolju, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Prijepolju, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Prijepolju, počev od 1. januara 2010. godine,

do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U UŽICU

Branka Janković, sudija Opštinskog suda u Užicu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Užicu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Užicu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

APELACIONI SUD U NIŠU

Bata Cvetković, sudija Vrhovnog suda Srbije, koji je izabran za sudiju Vrhovnog kasacionog suda, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Apelacionog suda u Nišu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U VRANjU

Staniša Mihajlović, sudija Opštinskog suda u Vranju, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Vranju, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Vranju, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U VRANjU

Staniša Kačenkov, sudija Opštinskog suda u Vranju, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Vranju, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Vranju, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U K. MITROVICI

Nikola Kabašić, sudija Opštinskog suda u Vučitrnu, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Kosovskoj Mitrovici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Kosovskoj Mitrovici, počev od 1. januara 2010.

godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U K. MITROVICI

Dragica Jakovljević, sudija Opštinskog suda u Kosovskoj Mitrovici, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Kosovskoj Mitrovici, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U LESKOVCU

Goran Stanojević, sudija Opštinskog suda u Leskovcu koji je izabran za sudiju Višeg suda u Leskovcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Leskovcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U LESKOVCU

Nebojša Lazić, sudija Opštinskog suda u Leskovcu, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Leskovcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Leskovcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U NIŠU

Ivan Bulatović, sudija Okružnog suda u Nišu koji je izabran za sudiju Višeg suda u Nišu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Nišu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U NIŠU

Saša Bošković, sudija Okružnog suda u Nišu koji je izabran za sudiju Višeg suda u Nišu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Nišu počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U PROKUPLjU

Milomir Obradović, sudija Opštinskog suda u Knjaževcu koji je izabran za sudiju Višeg suda u Prokuplju, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Prokuplju, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U PROKUPLjU

Slavoljub Miletić, sudija Opštinskog suda u Kuršumliji, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Prokuplju, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Prokuplju, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U PIROTU

Zoran Kolev, sudija Opštinskog suda u Dimitrovgradu, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Pirotu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Pirotu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U PIROTU

Danijela Kostić, sudija Opštinskog suda u Pirotu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Pirotu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Pirotu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

APELACIONI SUD U NOVOM SADU

Slobodan Nadrljanski, sudija Okružnog suda u Novom Sadu, koja je izabrana za sudiju Apelacionog suda u Novom Sadu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Apelacionog suda u Novom Sadu počev od 1. januara 2010.

godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U ZRENjANINU

Biljana Martinović, sudija Okružnog suda u Zrenjaninu koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Zrenjaninu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Zrenjaninu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U ZRENjANINU

Jasmina Stankov-Babić, sudija Opštinskog suda u Zrenjaninu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Zrenjaninu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Zrenjaninu počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U KIKINDI

Nataša Ivetić, sudija Opštinskog suda u Kikindi, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Kikindi, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Kikindi, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U NOVOM SADU

Zora Jamušakov, sudija Opštinskog suda u Bačkoj Palanci koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Novom Sadu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Novom Sadu počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U NOVOM SADU

Vidoje Mitrić, sudija Opštinskog suda u Novom Sadu koji je izabran za sudiju Višeg suda u Novom Sadu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Novom Sadu počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U PANČEVU

Vesna Vuković, sudija Opštinskog suda u Pančevu, koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Pančevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Pančevu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U VRŠCU

Cveta Kajević-Grubešić, sudija Opštinskog suda u Vršcu, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Vršcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Vršcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U PANČEVU

Bojan Veličković, sudija Opštinskog suda u Pančevu, koji je izabran za sudiju Osnovnog suda u Pančevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Pančevu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U SOMBORU

Radmila Vujin, sudija Okružnog suda u Somboru, koja je izabrana za sudiju Višeg suda u Somboru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Somboru, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U SOMBORU

Melita Pasa, sudija Opštinskog suda u Somboru, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Somboru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Somboru, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U S. MITROVICI

Goran Gnjidić, sudija Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U S. MITROVICI

Zorica Radekić-Korica, sudija Opštinskog suda u Sremskoj Mitrovici, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

VIŠI SUD U SUBOTICI

Ferenc Molnar, sudija Okružnog suda u Subotici, koji je izabran za sudiju Višeg suda u Subotici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Višeg suda u Subotici, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

OSNOVNI SUD U SUBOTICI

Sonja Vidanović, sudija Opštinskog suda u Subotici, koja je izabrana za sudiju Osnovnog suda u Subotici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Osnovnog suda u Subotici, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

UPRAVNI SUD

Slađana Bojović, sudija Okružnog suda u Beogradu, koja je izabrana za sudiju Upravnog suda, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Upravnog suda počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI APELACIONI SUD

Miroslav Nikolić, sudija Trgovinskog suda u Pančevu, koji je izabran za sudiju Privrednog apelacionog suda, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog apelacionog suda, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U BEOGRADU

Zlatan Dimitrić, sudija Trgivinskog suda u Kraljevu, koji je izabran za sudiju Privrednog apelacionog suda , postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Beogradu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U VALjEVU

Jasmina Igić-Matić, sudija Trgovinskog suda u Valjevu, koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Valjevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Valjevu , počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U ZAJEČARU

Jasmina Popović, sudija Trgovinskog suda u Zaječaru, koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Zaječaru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Zaječaru , počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U ZRENjANINU

Aleksandar Stoiljkovski, sudija Trgovinskog suda u Zrenjaninu, koji je izabran za sudiju Privrednog suda u Zrenjaninu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Zrenjaninu, počev od 1. januara 2010.godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U KRALjEVU

Milena Bakšunović, sudija Trgovinskog suda u Kraljevu koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Kraljevu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Kraljevu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U KRAGUJEVCU

Radovan Đurić, sudija Trgovinskog suda u Kragujevcu, koji je izabran za sudiju Privrednog suda u Kragujevcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Kragujevcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U LESKOVCU

Stanimir Marković, sudija Trgovinskog suda u Leskovcu, koji je izabran za sudiju Privrednog suda u Leskovcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Leskovcu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U NIŠU

Olivera Jovanović, sudija Trgovinskog suda u Nišu koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Nišu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Nišu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U NOVOM SADU

Goran Crevar, sudija Trgovinskog suda u Novom Sadu, koji je izabran za sudiju Privrednog suda u Novom Sadu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Novom Sadu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U POŽAREVCU

Siniša Nedeljković, sudija Trgovinskog suda u Požarevcu, koji je izabran za sudiju Privrednog suda u Požarevcu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Požarevcu počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI 24 , SUD U SOMBORU

Aleksandra Pozder, sudija Trgovinskog suda u Somboru, koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Somboru, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Somboru počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U SREMSKOJ MITROVICI

Katica Popović, sudija Trgovinskog suda u Sremskoj Mitrovici, koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Sremskoj Mitrovici počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U SUBOTICI

Ilona Stajić, sudija Trgovinskog suda u Subotici, koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Subotici, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Subotici, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U UŽICU

Jasminka Obućina, sudija Trgovinskog suda u Užicu, koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Užicu, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Užicu, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

PRIVREDNI SUD U ČAČKU

Danka Majstorović, sudija Trgovinskog suda u Čačku, koja je izabrana za sudiju Privrednog suda u Čačku, postavlja se za vršioca funkcije predsednika Privrednog suda u Čačku, počev od 1. januara 2010. godine, do izbora predsednika tog suda.

Poslednje izdanje

Intervju: Dobrica Veselinović

Bojkot nije dobro rešenje Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve