Loader

Novine ponovo na Futurinim kioscima

12.novembar,22:53

Od četvrtka novi broj „Vremena" na svim koiscima u Srbiji

„Odlukom da obnove isporuke dnevne i periodične štampe, obustavljene zbog ogromnih dugovanja Future Plus, izdavačke kuće članice Asocijacije medija pružaju podršku nastojanjima stečajne uprave da spreči bankrot ove distributivne mreže i sačuvaju radna mesta 3.00 zaposlenih“, navedeno je petak u saopštenju Asocijacije medija.

Nakon 55 dana na kioscima „Future Plus“, najvećeg distributera štampanih izdanja, duvanskih proizvoda i ostale komercijalne robe, moći će da se kupe listovi kompanija „Novosti“, „Ringier Srbija“, „Color Press Group“, „Politika novine i magazini“, „Press publishing group“, „Adria Media Srbija“, „Dnevnik-Vojvodinapress“, „Ekonomist“, „Vreme“, „VojvodinaInfo“ i NIN. Takođe, biće dostupne i usluge „Telekoma Srbija“.

Sredinom oktobra na predlog Uprave javnih prihoda Trgovinski sud u Beogradu pokrenuo je predstečajni postupak za kompaniju „Futura plus“, u vlasništvu Stanka Subotića, koja je u blokadi zbog duga od 900 miliona dinara. Za privremenog stečajnog upravnik imenovan je Budimir Mrdović.

Krajem septembra dnevni list „Danas“ objavio je da je iz „dobro obaveštenih izvora“ saznao da se za „Futuru“ interesovao ruski biznismen Oleg Deripaska.

Zbog čega su članice Asocijacije medija pre 55 dana obustavile isporuku svojih izdanja distributeru koji u Srbiji ima više od 1150 prodajnih objekata pročitajte u tekstu „Kiosci bez novina“ objavljenom na sajtu „Vremena“ 15. septembra.

Poslednje izdanje

Mogućnost izbora mora da postoji (1)

Podele po dubini Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve