Loader

Bolji život

15.avgust,21:04

Jednoj od najgledanijih domaćih serija se posle toliko repriza smeši nastavak

Oni koji su u četvrtak, 13. avgusta po ko zna koji put odgledali poslednju epizodu »Boljeg života« očajni što nikada neće saznati u kakvog je čoveka izrastao Guzin mali, mogu da odahnu. Kako stvari stoje, jednoj od (decenijama) najgledanijih domaćih serija se posle toliko repriza smeši – nastavak. Srpski i mediji iz regiona navode da su pojedini producenti došli na ideju da publici posle toliko godina otkriju šta se dešava sa porodicom Popadić i »prijateljima«, tako da bi nastavak pratio njihove sudbine u vremenu sadašnjem.

Scenarista Siniša Pavić je već dobio zahtev da napavi predložak o nastavku i samo se čeka da se vrati iz Grčke, pa da se lati posla i napiše (podrazumeva se, sa stalnom saradnicom, suprugom Ljiljanom) scenario za novih stotinak epizoda.

»Bolji život« je bio prva (mnogi će reći i najbolja) srpska TV sapunica. Sa gledanošću nije kuburio nikada. Prema podacima agencije »AGB Nilsen«, u toku prve nedelje avgusta emitovane su tri epizode sa prosečnim minutnim rejtingom od 900.312 ili 12,77 odsto populacije Srbije starosti iznad četiri godine. Udeo u ukupnom TV auditorijumu koji je ostvario „Bolji život“ u toj nedelji iznosi 38,87 odsto, a barem minut serije je u proseku videlo 1.582.619 osoba.

Zabludu da se serija neprestano reprizira, odagnali su poslenici javnog servisa, otkrivši da je za dvadesetak godina «Bolji život» repriziran samo – četiri puta. Doduše, serija ima mnogo epizoda (tačno 82), pa otud, objašnjavaju iz RTS-a, utisak da se serija emituje svaki čas.

A šta da pomislimo ako nam RTS, uoči premijernih stotinak epizoda, još jednom reprizira prethodna tri serijala?

Poslednje izdanje

Mogućnost izbora mora da postoji (1)

Podele po dubini Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve