Loader

Tribina, 15. jun 2009: Kriza i kriminal

18.jun,15:38

Organizovani kriminal u svetlu svetske ekonomske krize, stanje kriminalnih grupa u regionu, novi poslovi koje u vreme krize preduzima organizovani kriminal, slučaj Pukanić kao prekretnici u saradnji policija u regionu...

Nedeljnik „Vreme“ i Fondacija „Fridrih Ebert“ organizuju u ponedeljak 15. juna 2009, sa početkom u 14 časova, zajedničku tribinu pod nazivom „Kriza i organizovani kriminal“. Tribina će biti održana u Centru za kulturnu dekontaminaciju, Ulica Birčaninova 21 u Beogradu.

Tema tribine je organizovani kriminal u svetlu svetske ekonomske krize. Učesnici će diskutovati o stanju kriminalnih grupa u regionu, novim poslovima koje u vreme krize preduzima organizovani kriminal, o slučaju Pukanić kao prekretnici u saradnji policija u regionu. Biće reči i o tome gde su i koja su to najznačajnija uporišta organizovanog kriminala u regionu i o problemima policija u borbi protiv organizovanog kriminala.

Učesnici tribine su Tanja Tagirov, novinarka nedeljnika „Vreme“, Slobodan Homen, državni sekretar u Ministarstvu pravde, i Tomo Zorić, portparol Republičkog javnog tužilaštva.

Moderator i voditelj tribine je Filip Švarm, odgovorni urednik nedeljnika „Vreme“.

Poslednje izdanje

Intervju: Dobrica Veselinović

Bojkot nije dobro rešenje Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve