Poslovne vesti

 

Rođendan

Predstavništvo u Beogradu svetski poznate robne marke Hugo Bos proslavilo je tri godine uspešnog poslovanja. Pored visokokvalitetnih muških odela, košulja, kravata, sportske obuće, džempera i cipela, ova kompanija će u skorije vreme obradovati i žensku populaciju Boss Woman linijom. Pored ovog, novitet Hugo Bosa jeste i aktivno uključivanje u kulturni život Beograda izložbom skulptora Jove Petijevića, koji je svoje radove od rezbarenog drveta izložio baš u beogradskoj radnji. Takođe, naredne godine Hugo Bos će raspisati konkurs za prijem mladih stvaralaca iz svih oblasti umetnosti. Oni će se pridružiti kreatorima odeće koju nose mnoge svetske zvezde poput Semjuela L. Džeksona, Antonia Banderasa i Stinga, ali i naši političari i poslovni ljudi. Beogradsko predstavništvo Hugo Bosa jedino je u regionu, tako da ljubitelji ove robne marke u kupovinu dolaze čak iz Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Analize

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku Heksalab potpisao je ugovor o saradnji sa nemačkim laboratorijama Inter-lab GMBH, čime je omogućeno da se testiranje na retka oboljenja poput malignih ili leukemije obave u Heksalabu i nakon toga transportuju u inostrane referentne laboratorije. Zahvaljujući ovom ugovoru, radi dobijanja rezultata uskospecifičnih analiza pacijenti iz Srbije i Crne Gore više neće morati da putuju u inostranstvo.

Pansion

Turistička agencija Džoli travel promovisala je nove uspehe: pre svega Džoli pansion, koji se nalazi u Horgošu, samo jedan i po kilometar od graničnog prelaza ka Mađarskoj. U pitanju je poslovno-tranzitni objekat koji raspolaže sa sedamnaest komfornih i savremeno opremljenih smeštajnih jedinica, salom za sastanke, letnjom baštom i sopstvenim parkingom. U istom objektu nalazi se i restoran tradicionalne kuhinje Pub Master Merilyn&Co rustičnog enterijera. Tokom petnaest godina poslovanja, uspehu Džolija umnogome su pomogli katalozi. Ovoga puta promovisana su dva: "Snegovi najlepših zimskih centara" sa ponudama za sedam država, trinaest destinacija i mnoštvo hotela, kao i "Pitajte nas gde svet putuje" na preko 200 strana, koji obuhvata izuzetno velik broj destinacija na pet kontinenata. Osim ovih, noviteti su i rentakar i rentadžet. Vozni park Džolija čine najnovija vozila iz putničkog programa, kao i minibusevi sa pet do četrnaest sedišta. Rentadžet servis posluje svakog dana 24 sata: dva aviona prevoze klijente na bilo koju destinaciju u svetu.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST