Nova izdanja TV Pink

 

Niko kao ja!!!

Veliko muzičko nadmetanje

Muzička emisija, zabavnog karaktera, koju će svojim neverovatnim temperamentom, autentičnom idejom i izuzetnim muzičkim talentom obojiti jedna od najvećih muzičkih zvezda ovog podneblja koja će se ovog puta pojaviti u ulozi domaćina emisije – a to je Tijana Dapčević.

Emisija ima cilj da otkrije što više kvalitetnih vokala sa ovih prostora, kojima ova emisija i TV Pink pružaju šansu da naprave ozbiljnu muzičku karijeru.

Pevanje – isključivo uživo, ali to nije sve... Tijana Dapčević će uz pomoć ekipe TV Pinka otkriti i druge strane života potencijalnih kandidata za veliku nagradu koja će se dodeliti u 21. finalnoj emisiji....

A to šta će sve i uz čiju pomoć otkriti o takmičarima ne znaju ni oni sami....

početak emitovanja: 7. april 2003. u 20h

Bez filtera

Politički magazin

Informativno-politički magazin koji sadrži četiri teme koje su obeležile nedelju na unutrašnjem i spoljnopolitičkom planu. Posebno će se baviti socijalnim temama. Aktuelnost, verodostojnost, potpuno rasvetljavanje problema na način koji sugeriše naziv emisije "Bez filtera".

Autor: Milivoje Mihajlović

Kuća sreće

Nova igrana serija

Po završetku mature, jedna mala "ekipa" odvaja se od roditelja i počinje samostalan život u iznajmljenom stanu.

Daca studira matematiku, Beki prava, Uroš filozofiju a Grašak odlaže početak studija pokušavajući da se bavi biznisom kojim će se obogatiti... Samostalnost je u početku vrlo privlačna, ali ubrzo donosi i probleme koji stvaraju neočekivane, uzbudljive zaplete... U "Kući sreće" tako se smenjuju romantične, lirske situacije, sa urnebesno smešnim zbivanjima...

autori

scenarista: Gordan Mihić; reditelj: Marko Marinković; scenaristi: Jovan Popović, Ivana Mihić, Marko Marinković; izvršni producent: Ivana Mihić

produkcija TV Pink

glavne uloge: Goran Jeftić, Ana Stefanović, Danijela Vranješ, Slobodan Stefanović

Ivana Mihić u ulozi Pegi i Nebojša Ilić u ulozi Baneta

specijalni gosti: Vera Čukić i Dragan Nikolić

ostali: Andrej Šepetkovski, Natasa Marković, Milorad Damjanović, Bojan Dimitrijević, Ratko Tankosić Sarma, Srđan Karanović, Andrija Milošević, Vukota Brajović, Olga Zamurović i Radmila Ristić.

Za početak 20 epizoda.

Serija će biti emitovana u dnevnom terminu, jedna epizoda traje 15 minuta, što je već davno zaboravljena forma kratke igrane strukture na našim medijima.

Početak emitovanja – početak maja.

Ivana, drago mi je

Nova emisija Ivane Zarić

Gledaoci će imati priliku da je gledaju od 5. 4. u istom terminu, subotom od 18.30. Drugačije je koncipirana i vizuelno znatno promenjena u odnosu na prethodni serijal emisija "Stvaran svet" koji se emitovao šest godina, ostaće verna onima koji obogaćuju naš kulturni i zabavni život a pri tom uvek imaju nešto zanimljivo da kažu.

Može li se pobeći od klišea emisija sličnog tipa koje nude uvek, manje-više, isti sadržaj... može li se opstati u javnom poslu bez mnogo kompromisa... pokušaćemo da pronađemo odgovore.

U prvoj emisiji gosti su Kolin Farel, jedan od trenutno najtraženijih mladih holivudskih glumaca, Djule Van Gog, Nataša Bekvalac i vaterpolista Vanja Udovičić.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST