Poslovne vesti

 

DELTA M, ekskluzivni uvoznik automobila marke Fiat, Alfa Romeo i Lancia, otvorila je Delta auto centar u bloku 70a, u ulici Omladinskih brigada 33a. Na jednom mestu našli su se: izložbeni salon vozila Fiat, Alfa Romeo i Lancia, prodavnica i magacin rezervnih delova, savremeno opremljen servis i odgovarajuće radionice i perionica.

Delta M očekuje da će ovaj potez povećati prodaju, koja je već u znatnom porastu zbog povoljnih uslova kreditiranja uvedenih pre mesec dana. Za vozila marke Fiat i Alfa Romeo učešće iznosi 30 odsto, rok otplate 36 meseci, a kamata 7,5 odsto na godišnjem nivou.

EKSIMBANKA uvela je za građane gotovinske (nenamenske) kredite. Krediti se odobravaju za jedan dan, rok otplate je do 12 meseci, u iznosu do 60.000 dinara, po kamatnoj stopi od 2,1 odsto mesečno. Krediti se odobravaju bez učešća i depozita. Neophodan je, međutim, otvoren tekući račun sa stalnim mesečnim prilivom. Kao druga mogućnost, za građane koji žele da polože devizni depozit i dobiju kredit po nižim kamatnim stopama, Eksimbanka odobrava gotovinske kredite uz devizni depozit od 30, 50 ili 100 odsto kredita i uz pripadajuće kamate.

MERIDIAN BANK NOVI SAD je prvi put u Srbiji uvela sistem elektronskog bankarstva (e-bank). Vlasnicima računa ili platne kartice Meridian Bank omogućeno je da svoje račune plate telefonom i SMS porukom, faksom ili internetom, bez odlaska u banku. Cena ovakvih usluga niža je nego na šalteru banke, a pored toga štedi se i na vremenu. Novim "e- bank" sistemom omogućen je uvid u stanje i plaćanje računa 24 časa dnevno, 365 dana u godini sa bilo kog mesta u svetu koje je telefonom ili internetom povezano sa Srbijom.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST