foto: srđan bosnić
USPEŠNA SARADNJA: Lekari Opšte bolnice Medigrup i tim doktora Ozborna (treći sleva)

  >

Američki hirurzi u MediGroup-u

Dr Rajan Ozborn, međunarodno priznati ORL hirurg, sa svojim timom je u okviru Opšte bolnice MediGroup obavljao besplatne specijalističke preglede te stručno osoblje ove beogradske bolnice upoznao sa najsavremenijim metodama lečenja

Kao gostujući ekspert Opšte bolnice MediGroup, od 6. do 11. novembra, dr Rajan Ozborn, međunarodno priznati ORL hirurg, subspecijalista hirurgije glave i vrata, boravio je sa svojim timom u Beogradu. Ozborn institut je napredna ORL Klinika iz Los Anđelesa, a tim hirurga, predvođen dr Rajanom Ozbornom, čine obučeni subspecijalisti ORL i maksilofacijalne hirurgije.

Tokom posete Beogradu, hirurški tim Ozborn instituta besplatno je obavljao specijalističke ORL preglede i konsultacije u Opštoj bolnici MediGroup. Tim hirurga je obučen za primenu najnaprednijih i minimalno invazivnih tehnika u tretmanu oboljenja glave i vrata. Istom prilikom, stručno osoblje Opšte bolnice MediGroup imalo je mogućnost da se bliže upozna sa inovativnim tehnikama i najsavremenijim metodama lečenja ovih kompleksnih oboljenja.

Kao najveći privatni sistem za pružanje zdravstvene nege u Srbiji i regionalni lider u privatnom zdravstvu, MediGroup ulaže znatna sredstva u sve procese bitne za što kvalitetnije lečenje i ide u korak sa svetskim trendovima u pogledu najsavremenijih i najuspešnijih metoda iz različitih grana medicine, sve u cilju stvaranja najvećeg nivoa usluga i mogućnosti za sve svoje korisnike. Iskustvo, znanje i stručnost zaposlenih su od presudnog značaja za MediGroup, a poseta uvaženog onkološkog hirurga dr Ozborna to i dokazuje.

Ozborn institut za lečenje oboljenja glave i vrata (OHNI) je međunarodno priznat kao centar izvrsnosti za inovativne i napredne tretmane oboljenja uha, grla i nosa, onkologiju glave i vrata, oboljenja pljuvačnih žlezda, poremećaje sluha, poremećaje govora, kao i estetsku i funkcionalnu nazalnu i facijalnu hirurgiju.

Partnerstvo između OHNI i MediGroupa će u Opštoj bolnici MediGroup omogućiti negu bez premca i pružiće pacijentima lakši pristup hirurgiji i zdravstvenoj nezi svetskog nivoa.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST
 

O zdravstvenom sistemu MediGroup

Privatni zdravstveni sistem MediGroup nastao je 2013. godine objedinjavanjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u zemlji. Sinergijom ustanova članica MediGroup platforme, ovaj tim čini više od 250 stalno zaposlenih doktora koji uz doktore konsultante i gostujuće doktore iz inostranstva predstavljaju tim od preko 700 doktora koji su na raspolaganju pacijentima. Sistem čini osam domova zdravlja sa Opštom bolnicom MediGroup i tri specijalne ustanove – Specijalna bolnica sa porodilištem "Jevremova", oftalmološka "Miloš klinika" koja je ujedno i Centar refraktivne hirurgije, jedini u regionu, i specijalna bolnica za dermatovenerologiju "Ioanna". MediGroup predstavlja jedini zaokružen zdravstveni sistem u regionu, ujedno i najveći po broju pacijenata, procedura i lokacija, od svih ustanova privatnog zdravstva u regionu.