AUTOBEST 2018 AWARDS >

Honda Civic u užem izboru

Nova Honda Civic ušla je u finale izbora za nagradu Autobest 2018 pod nazivom "Best buy automobil u Evropi". Ovo je drugi put da je japanski brend osigurao mesto u finalu, s obzirom na to da je HR-V bio u najužem izboru 2016. godine

Organizaciju AUTOBEST čini 31 najuticajniji automobilski novinar iz Evrope. Nagrada ima za cilj da prepozna novi automobil koji predstavlja najoptimalniji predlog za širok spektar evropskih kupaca. Područja od posebnog značaja za žiri uključuju konkurentne cene, fleksibilnost, dizajn, konektivnost i dostupnost rezervnih delova i usluga.

Deseta generacija Civic modela predstavlja rezultat Hondinog najvećeg globalnog razvojnog programa, kao i naprednih inženjerskih, proizvodnih, aerodinamičnih, pogonskih i šasijskih tehnologija. Prodaja modela u Evropi krenula je početkom 2017, a Civic sa 5 vrata proizvodi se u Hondinoj fabrici, u Svindonu.

Honda Civic će biti ocenjena tokom vožnje "Final 6", koja će biti održana u Varijanu, u Italiji, 29. i 30. novembra. Pobednik 17. po redu godišnje AUTOBEST nagrade biće objavljen u petak 15. decembra.

Više o modelu Honde Civic možete saznati na sajtu www.honda-srbija.rs


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST