U MISTERIOZNOM VOZU: Džoni Dep,...

U bioskopima od 9. novembra >

Ubistvo u Orijent ekspresu

Rimejk poznatog filma okuplja najveće zvezde Holivuda

Jedan od najuzbudljivijih filmskih nas­lova koji dolaze u bioskope ove jeseni sigurno je film Ubistvo u Orijent ekspresu, adaptacija popularnog romana Agate Kristi iz 1934. godine. Pred nama je novi trejler u kome se krije trag ka razrešenju misterije.

Rimejk filma Ubistvo u Orijent ekspresu donosi nam poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju pre nego što ubica ponovo napadne.

U ulozi kultnog Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent i predvodnik sjajne glumačke ekipe, među kojima su Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer kao gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom, Penelope Kruz kao Pilar Estravados, Džudi Denč u ulozi princeze Dragomirove, ruske plemkinje, Dejzi Ridli kao Meri Debenam, devojka iz radničke klase, i mnogi drugi.

Vožnja čuvenim vozom može da počne, jer Ubistvo u Orijent ekspresu stiže u domaće bioskope 9. novembra.


 

...Penelope Kruz, Džudi Denč i drugi


POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST