Potpuni zaokret >

Prekretnica za BigPizza®

Kompanija MIM Team Food DOO u okviru koje posluje brend BigPizza®, prepoznatljivi lider na domaćem tržištu u segmentu dostave pica, objavila je da je tokom leta napravljen potpuni zaokret po pitanju kompanijske strategije i fokusa.

"Od prvog dana važan nam je utisak potrošača. Bilo je pohvala, sugestija, ali priznajem i negativnih komentara. Nismo ih odbacivali, trudili smo se da sve evidentiramo i radili da ispravimo greške", započeo je Marko Mujić, generalni direktor kompanije. "Zaista je zadovoljstvo predstaviti novitete koje je u prethodnih godinu i po dana spremao naš tim. Radili smo na kvalitetu, kompletno su izmenjene recepture svih vrsta testa, produžili smo vreme pečenja i usavršili smo sastojke. Sada su proizvodi hrskaviji, penastiji i ukusniji. Takođe, razvijali smo onlajn platformu kako bismo korisnicima pružili jednostavniji način poručivanja uz mogućnost koja nas izdvaja od ostalih, a to je: Napravi svoju pizzu", dodao je Mujić.

Pored noviteta u samom jelovniku, jednostavnijeg poručivanja, postoje i razne pogodnosti za verne potrošače. Najupečatljiviji je popust od 50 odsto na sve pice prilikom treće porudžbine ukoliko ste registrovani korisnik, kao i mogućnost da izaberete picu "Pola&Pola".

BigPizza® je osnovana 2012. godine i za veoma kratak period pozicionirala se kao lider na domaćem tržištu u segmentu dostave pica. Kompanija trenutno zapošljava 246 ljudi u tri grada: Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu, na ukupno trinaest lokacija. Fokus kompanije je na kvalitetu, usluzi, tehnologiji i stvaranju imidža.

"Čvrste stubove za održavanje vernih, privlačenje novih i povratak nezadovoljnih potrošača vidimo upravo u novoj recepturi testa, kvalitetnijim sastojcima sa dužim vremenom pečenja uz onlajn poručivanje i sada već prepoznatljiv koncept 30 minuta ili besplatno", navedeno je u saopštenju uz zaključak: Ponosno dostavljamo kvalitet na vreme.

Poručite – www.bigpizza.rs Twitter – twitter.com/BigPizzaBG Facebook – facebook.com/BigPizzaBG Instagram – instagram.com/bigpizza_rs

YouTube:

www.youtube.com/channel/UC8QwWSKpK2FEsP8GK9-UaVQ


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST
 

 

 

Novinarnica

 

Novosti

 

Naslovi.net