<< VESTI | | 08.05.2017 23:33

 

Forum mladih lidera Srbije

 

Forum mladih lidera Srbije YES! drugu godinu zaredom od 26. do 28. maja okuplja 100 mladih lidera iz oblasti biznisa, nauke, društvenog aktivizma, obrazovanja, novih tehnologija i javnog života

Cilj je da se ambiciozni i uspešni mladi ljudi u Srbiji motivišu, povežu, da se podrže njihovi uspesi i time doprinese pokretanju novih incijativa. Predavači su istaknute ličnosti iz javnog života, uspešni privrednici i preduzetnici, predstavnici akademske zajednice i medija.

Ove godine Forum mladih lidera Srbije se održava na Zlatiboru, gde će tokom tri dana kroz panele, radionice i motivacione govore učesnici biti u prilici da dobiju mnoge korisne informacije iz prve ruke, kao i da se upoznaju i razmene mišljenja sa nekim od vodećih predstavnika akademske zajednice, biznisa i javnog života. Koliko je važno formalno obrazovanje za uspeh u životu, kako prilagoditi obrazovanje potrebama tržišta, koja znanja i veštine se traže u savremenom svetu, kako napredovati u karijeri, samo su neka od pitanja na koja će Forum dati odgovore.

Organizatori Foruma mladih lidera Srbije su Biznis info grupa i nedeljnik Vreme, uz podršku Američke privredne komore, brojnih studentskih organizacija i uz medijsko pokroviteljstvo N1 televizije.

I ove kao i prethodne godine, podršku su pružile Atlantik grupa, Generali osiguranje i Jumbo travel, koji su omogućili prisustvo najboljih studenata i njihovo aktivno učešće na Forumu mladih lidera Srbije.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST
 

 

 

 

 

Novinarnica

 

Novosti

 

Naslovi.net