Dođite na samit "Živahni Gudžarat" 2017. >

Sklopite partnerstva sa preduzetnicima

Osmi globalni samit "Živahni Gudžarat" održava se od 10. do 13. januara 2017. u mestu Gandinagar u Indiji. Osnovna tema samita je "održivi ekonomski i društveni razvoj", dok ovo privredno okupljanje predstavlja izuzetnu priliku da se istraže mogućnosti poslovne saradnje. Na samitu će se okupiti šefovi država / vlada, ministri, korporativni lideri, regulatori, šefovi međunarodnih institucija i članovi akademskih zajednica iz celog sveta radi razvoja i unapređenja saradnje.

"Živahni Gudžarat" je jedinstvena prilika da prisustvujete diskusijama međunarodnih eksperata, globalnih mislilaca i nizu seminara s ciljem definisanja globalnih trendova.

Samit predstavlja platformu koja malim i srednjim preduzećima omogućava globalno povezivanje s potencijalnim partnerima i pruža priliku za ispitivanje mogućnosti saradnje i partnerstava. Samit se održava na prostoru od 125.000 metara kvadratnih gde se organizuju ekskluzivna predavanja o najnovijim trendovima i tehnologijama, proizvodima i uslugama u različitim sektorima. Skup predstavlja idealnu priliku za poslovno umrežavanje i interakciju kroz B2B i B2G sastanke. Sektori u fokusu su: avio i odbrambena industrija, poljoprivreda i prehrambena industrija, biotehnologije; hemijski i petrohemijski proizvodi, elektronika, sistemski inženjering, proizvodnja, građevinarstvo, obnovljivi izvori energije, zaštita životne sredine, tekstilna industrija, nakit i drago kamenje, zdravstvo, inovacije, istraživanje i razvoj, informacione tehnologije, IT usluge, mega projekti; MSP; farmaceutska industrija, lučka delatnost, transport, turizam i urbani razvoj.

Na samitu se očekuje više od dva miliona posetilaca, preko 2500 međunarodnih delegata iz preko 100 zemalja. Tokom prethodnog samita u 2015, preduzetnici iz više od 110 zemalja najavili su investicije od 400 milijardi američkih dolara, potpisano je 21.000 memoranduma o saradnji, uključujući i 1225 strateških partnerstava.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST