U toku je nadmetanje između onih koji tvrde da se vlast razapinje zbog Savamale, dok region gori, a posebno Republika Srpska, i onih koji veruju da je ceo slučaj važan za moralnu i političku higijenu društva

U petak, u jutarnjem programu „Pinka", Dragan J. Vućićević izjavio je da mu dođe da se sam prijavi kao idiot koji je srušio one udžerice u Savamali.

Te, informiše nas on, udžerice bile ružne, nelegalne, ometale nas u razvoju ka srećnoj budućnosti i sve ostalo što bi moglo da skrene pažnju s osnovnog pitanja: koja maskirana sila u lušatijsko doba, uz upotrebu teške mehanizacije, ruši bilo šta u gradu, vezuje ljude, oduzima im imovinu i krši sve moguće zakone.

Da je ovde reč samo o udžericama protestovali bi oni koji su ih koristili, možda neki član zainteresovane familije i, kako se kaže, „mirna Bačka".

Ovde je u toku nadmetanje između onih koji tvrde da se vlast razapinje zbog Savamale, dok region gori, a posebno Republika Srpska, i onih koji veruju da je ceo slučaj važan za moralnu i političku higijenu društva.

Biće to, kako sada stvari stoje, iscrpljujući rat.

U međuvremenu vlast, oličena ovaj put, u Nebojši Stefanoviću, ministru unutrašnjih poslova u Vladi Srbije, ponaša se kao onaj đak koji je, po pravilu, izostanak s prvog časa, pravdao forom da se zaglavio u liftu.

„Nebojša iz Beograda" tvrdio je u izjavi za TV N1, da policija nije intervenisala i zato što su bili presečeni strujni kablovi. Znači, policija je znala da je neko rušeći sekao i strujne kablove, pa – nikom ništa.

Mislim da se sada traži žrtveno jare, neko ko će pristati da bude „potpuni idiot." Vućićević se ne računa, za njega znamo.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST
 

 

 

 

 

Novinarnica

 

Novosti

 

Naslovi.net