<< VESTI | | 23.05.2014 15:05

 

Barometar Vremena: Poplave

 

Ocenite kako su nadležni reagovali tokom bujičnih poplava u Srbiji 2014. Pogledajte kakve su ocene već dali čitaoci "Vremena"


 

Komentar na anketu možete poslati uobičajenim putem, klikom na link ispod ovog okvira.

Pogledajte kakve su ocene već dali čitaoci "Vremena". Zbirni rezultat, naravno, nije reprezentativan, već samo odražava mišljenje onih čitalaca koji učestvuju u anketi. Zbog naknadnih izmena u upitniku (imena gradova), neki rezultati iz grafikona (recimo broj glasača iz Beograda) nisu relevantni. Validan tabelarni prikaz rezultata možete videti ovde:

Rezultati Barometra


POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST
 

>> "Veliki nauk, veliko iskustvo, na žalost, stečeno na svom primeru. Opomena za budućnost da ovo može da se desi. Ne toliko opomena državi – država se izvanredno snašla, vlada je besprekorno obavila svoj posao, posebno ovi ljudi koji su bili ovde na terenu... Ako smo ih svi molili, upućivali apele preko svih medija da se evakuišu i da poslušaju – danas su valjda shvatili da bismo da je samo bilo malo više saradnje, izbegli ljudske žrtve..." Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, Obrenovac, 24. maj 2014.

Pogledajte kakve su ocene već dali čitaoci "Vremena". Zbirni rezultat, naravno, nije reprezentativan, već samo odražava mišljenje onih čitalaca koji učestvuju u anketi.