Moja desetka >

Osiguranje u Nedelji štednje

Malo kome je prva asocijacija na štednju – osiguravajuća kuća. Ali, mešovito životno osiguranje i jeste jednim delom štednja, a kroz poseban program "Moja desetka" u kompaniji Wiener Städtische osiguranja možete dobiti i čitavih 50 odsto više nego što ste uložili.

Ulaganje u mešovito životno osiguranje "Moja desetka" isplativije je nego u bilo koji drugi proizvod: jednokratnom uplatom premije sa periodom osiguranja od deset godina, ostvaruje se profit veći od 50 odsto!

Ova vrsta osiguranja se ugovara isključivo na deset godina, mogu je ugovoriti osobe od 14 do 65 godina, a minimalan iznos jednokratne uplate je 2000 evra.

Ovo je znatno više nego kada se uplaćuje osiguranje života na klasičan način, a više je i od bilo kog drugog vida investiranja: "Moja desetka" je poklon kompanije Wiener Städtische osiguranja svojim sugrađanima povodom desetogodišnjice uspešnog poslovanja u Srbiji.

Ovi iznosi isplaćuju se osiguraniku u slučaju doživljenja. S obzirom da je reč o mešovitom osiguranju života, vlasnik polise ima osiguravajuće pokriće i u slučaju smrti, a tada je iznos isti kao kod klasičnog osiguranja života sa jednokratnom premijom osiguranja.

U Nedelji štednje, svratite u Wiener Städtische osiguranje: povodom 10 godina poslovanja naše kompanije u Srbiji, pripremili smo vam jedinstvenu mogućnost – da dobijete 50 odsto više nego što ste uložili!


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST