foto: miloš jelesijević / tanjug

Ministarstvu za saobraćaj pripao je pomoćnik kakav mu pripada: estradni! Nije mi jasno što se deo javnosti buni. Kod nas je sve to oko saobraćaja i puteva inače deo estrade.

Lepo je taj novoizabrani pomoćnik, imenom Saša Mirković, rekao da ima odlične organizacione sposobnosti u najtežem sektoru srpskog tržišta – gde će i kada koja pevaljka da nastupi.

Čoveče, to mora da je lom i krš. Nema toliko diskoteka po periferijama evropskih gradova koliko bi naših zvezda tamo da se utali, a kad nekom ugaziš u tu plitku baru hoće i noževi da sevaju.

Estrada je to i nikad nije bila bliže politici nego što je sada.

Što pomoćnik? Taj Mirković je trebalo da bude ministar, ali eto upao je u bubanj tek u drugom krugu, a toliko se isticao. Malo li je on puta vodio pevaljke do Ciriha pa otuda dalje, a onda je neko zlurad primetio da nema kvalifikacije za direktora civilnog vazduhoplovstva.

Potvrđeno je da ume da se veže u avionu i da zna gde je pojas za spasavanje u slučaju sletanja na vodu, ali mu to nije bilo dovoljno da postane direktor, pa je pristao da bude pomoćnik kod Ane Bekute. Mašala.

To je za njega bila žrtva u interesu srpskog naroda i ko god sad da dirne u njegovo imenovanje za Mrkonjićevog pomoćnika ima da najebe kao što je prošao Mlađa Dinkić, koji se usudio da dirne u lik i delo estradnog menadžera, heroja rada na najtežem srpskom tržištu.

Taj Mirković je još izjavio da Dinkić o muzici nema pojma i da leči komplekse tako što izigrava ministra čime je pridobio (Mirković, a ne Dinkić) dobar deo javnosti. Dinkić se pred ovim argumentom ućutao, jer kod Vučića je svilen gajtan i svima je već jasno da ima da pevaju i sviraju kako on kaže. Valjda se zna ko je "Prvi glas Srbije!"

Mirković tu prvu pobedu nije podneo dostojanstveno. Osetio je potrebu da se pohvali kako ima "tri stana u Beogradu i najskuplji džip u Srbiji."

Da sam ja Dinkić i da je poreska policija pod mojom nadležnošću, novouspostavljeni model unakrsnog ispitivanja porekla imovine primenio bih prvo nad Mirkovićem, članom glavnog odbora SNS-a, pa bi onda javnost videla kako on peva.

Ako taj svojim prihodima prijavljenim poreskim organima može da opravda sopstveno bogatstvo kojim se hvali, onda sam i ja, poštovani čitaoci, Marija Šerifović, a Dinkić je čista Bekuta. Nek se od njega počne, sam se vukao za jezik.


 

POŠALJI KOMENTAR REDAKCIJI ODŠTAMPAJ TEKST