Loader

Forum mladih lidera Srbije

11.maj,23:34

Forum mladih lidera Srbije YES! drugu godinu zaredom od 26. do 28. maja okuplja 100 mladih lidera iz oblasti biznisa, nauke, društvenog aktivizma, obrazovanja, novih tehnologija i javnog života

Cilj je da se ambiciozni i uspešni mladi ljudi u Srbiji motivišu, povežu, da se podrže njihovi uspesi i time doprinese pokretanju novih incijativa. Predavači su istaknute ličnosti iz javnog života, uspešni privrednici i preduzetnici, predstavnici akademske zajednice i medija.

Ove godine Forum mladih lidera Srbije se održava na Zlatiboru, gde će tokom tri dana kroz panele, radionice i motivacione govore učesnici biti u prilici da dobiju mnoge korisne informacije iz prve ruke, kao i da se upoznaju i razmene mišljenja sa nekim od vodećih predstavnika akademske zajednice, biznisa i javnog života. Koliko je važno formalno obrazovanje za uspeh u životu, kako prilagoditi obrazovanje potrebama tržišta, koja znanja i veštine se traže u savremenom svetu, kako napredovati u karijeri, samo su neka od pitanja na koja će Forum dati odgovore.

Organizatori Foruma mladih lidera Srbije su Biznis info grupa i nedeljnik Vreme, uz podršku Američke privredne komore, brojnih studentskih organizacija i uz medijsko pokroviteljstvo N1 televizije.

I ove kao i prethodne godine, podršku su pružile Atlantik grupa, Generali osiguranje i Jumbo travel, koji su omogućili prisustvo najboljih studenata i njihovo aktivno učešće na Forumu mladih lidera Srbije.

Poslednje izdanje

Intervju: Miloš Jovanović, predsednik Nove Demokratske stranke Srbije

Ako ne sprečimo krađu, možemo Vučića proglasiti za maršala Pretplati se
Vidi sve

Arhiva

Arhiva nedeljnika Vreme obuhvata sva naša digitalna izdanja, još od samog početka našeg rada. Svi brojevi se mogu preuzeti u PDF format, kupovinom digitalnog izdanja, ili možete pročitati sve dostupne tekstove iz odabranog izdanja.

Vidi sve